POŠTAR PRONAŠAO TELO RADETA (28) KOJI JE NESTAO PRE ČETIRI GODINE?! Na silu ušao u kuću i u tepihu otkrio leš mladića, ali tu nije kraj HORORU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 17:16

POŠTAR PRONAŠAO TELO RADETA (28) KOJI JE NESTAO PRE ČETIRI GODINE?! Na silu ušao u kuću i u tepihu otkrio leš mladića, ali tu nije kraj HORORU

Poštar je došao da babi uruči penziju, ali je osetio da nešto nije u redu.

Vest da je jedan poštar u Rumuniji pronašao beživotna tela dve žene, a potom još jedno telo skriveno u sobi porodične kuće šokiralo je ceo region. Iako se u prvi mah mislilo da su majka (82) i ćerka (55) krile telo preminulog dede da bi uzimale penziju nakon smrti, slučaj se sad dobio neočekivani obrt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sada se sumnja da je u kući pronađeno telo mladića Radeta (28), koji je nestao pre četiri godine!

Bizarna istraga za policiju počela je 9. februara kada je poštar uznemiren pozvao i rekao da je krenuo da isporučuje penzije i račune, te da je u jednoj kući pronašao beživotna tela vlasnice kuće (82) i njene ćerke (55), i da je u kući i devojka koja je je verovatno ometena u razvoju.

Kada je policija izašla na lice mesta u jednoj od soba pronađeno je i telo muškarca, mrtvog duže od godinu dana. Ispostavilo se da su dve žene preminule od trovanja ugljen-monoksidom, a prvo se verovalo da telo pripada starijem muškarcu. Međutim, sada sve više detalja ukazuje na to da je u pitanju telo Radeta, unuka vlasnice kuće, koji je nestao pre četiri godine.

- Telo mladića pronađeno je na podu, na tepihu... Samo je ležao tamo... Odnosno ono što je ostalo od njega, kosti - rekao je izvor upućen u istragu, prenose rumunski mediji.

Meštani Vasluija, koji već dva dana opseda policija sada razmišljaju samo jedno. Da li je to stvarno nestali Rade i ako jeste, šta se tačno dogodilo sa njim.

Komšije pričaju da je načelnik mesne zajednice prošle nedelje zamolio komšije da obiđu babu, jer danima niko iz te kuće nije izašao, niti se video dim iz dimnjaka, što bi ukazalo na loženje.

- Komšije su došle, žene su otvorile vrata, rekle da su dobro i tražile su da ih ostave na miru - rekao je izvor.

Klupko je počelo da se odmotava kada je poštar doneo u petak penziju. Kada je unuka izašla na kapiju sa babinim penzionim čekom da preuzme novac, poštar je zahtevao da zna gde je baba. Pošto unuka nije znala da odgovori, on je ušao na silu u kuću i zatekao telo babe i njene ćerke.

Veruje se da su ležale mrtve već pet dana.

Tada je došla i policija, a poštar je u međuvremenu u drugoj sobi, zamotano u ćebe, na tepihu pronašao ostatke, za koje se veruje da su Radetovi. Inače u pitanju je brat devojke koja je pokušala da preuzme penziju na kapiji. Mladića niko nije video godinama.

Komšije kažu i da je Rade, baš kao i njegova sestra, bio zaostao u razvoju, te da ga nisu videli od 2021. godine. Kada su svojevremeno policajci ispitivali babu o Radetu, baba je imala spreman odgovor - da je Rade otišao sa sveštenikom u Jaši.

Komšiji je jednom rekla da su ga prebacili u specijalnu ustanovu... Niko u njene reči nije posumnjao.

- Raspitivali smo se o mladiću. Govorile su da je Rade ili u manastiru, ili u bolnici - rekao je čelnik mesne zajednice.

Sva tri tela preneta su na obdukciju, a devojka koja je zatečena u kući prevezena je na psihijatriju.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/I.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.