PIO fond upozorava penzionere na lažne prodavce medicinskih aparata

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2020, 12:17

PIO fond upozorava penzionere na lažne prodavce medicinskih aparata

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO fond), obavestio je javnost da oni ne nude korisnicima penzija medicinske aparate i besplatne lekarske preglede i da nisu nikoga angažovali da to čini za njih.

"Fond apeluje na sve građane, a posebno penzionere, da u svoje domove ne puštaju osobe koje se predstavljaju kao radnici Fonda i da, ukoliko im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave nadležnima u Fondu, na broj telefona 011 206 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 1192", navodi se u sapštenju koje su prosledili medijima.

PIO fond je i prošle godine upozorio javnost na ovakav pokušaj prevare građana. Kako su 2019. godine preneli mediji, i tada su korisnike penzija pozivali nepoznati ljudi i nudili im usluge medicinskih pregleda po povoljnim uslovima i neke proizvode, kako bi ušli u njihov dom, lažno se pozivajući na taj fond.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.