PENZIJU ZA LEPU JULIJU: Nemica posle 15 godina prestaje sa profesionalnom karijerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 07:31

PENZIJU ZA LEPU JULIJU: Nemica posle 15 godina prestaje sa profesionalnom karijerom

Ide na zasluženi odmor.

Nemačka teniserka Julija Gerges saopštila je da se povlači iz "belog sporta". Ima 32 godine i odlučila je da prekine profesionalnu karijeru nakon što je na WTA turu provela 15 godina.

Lepa Nemica, nekadašnja polufinalistkinja Vimbldona (2018), najbolji plasman ostvarila je 20. avgusta 2018. kada je bila 9. teniserka sveta.

U karijeri je osvojila sedam WTA turnira, a na to je dodala i pet u dubl konkurenciji.

Gerges >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila je odlična dubl teniserka i čak tri puta igrala je polufinale nekog Grend slema – dva puta na Australijan openu (2015/2016) i jednom na Vimbldonu (2016).

U miks dublu igrala je finale Rolan Garosa 2014. godine. Tada je baš sa srpskim teniserom Nenadom Zimonjićem poražena posle velike borbe od Grenefeld i Rojera.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.