Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2023, 11:18

Otvoren žiro račun za pomoć Novosađanki Milki Grbić koju su izvršitelji izbacili na ulicu

Novosađanka Milka Grbić juče je izbačena iz stana u Jevrejskoj 3, a sada je dostupan broj žiro računa na koji se ovoj ženi može pomoći.
U tu svrhu otvoren je žiro račun 200-32315429-94 na ime Milka Grbić.
Milka je starija žena od 68 godina, čija je penzija 27.000 dinara, koja nema pravnog zastupnika, a pomoć joj pružaju aktivisti „Krova nad glavom“, komšije i prijatelji, piše 021.

Podsetimo, ona je juče prinudno iseljena iz stana u kojem je živela >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 25 godina.
Aktivisti, komšije i prijatelji ove Novosađanke pokušali su da spreče njeno prinudno iseljenje, ali su joj posle više sati izbacili stvari i stavili katanac na vrata.
Na terenu je bila i Hitna pomoć, a oko 20 pripadnika policije i žandarmerije nisu dozvoljavali nikome da priđe stanu.
Reč je o dvorišnom stanu koji je Milka dobila na korišćenje pre oko 25 godina, u delu zgrade koji je još uvek zvanično u vlasništvu preduzeća „Hleb“ u kojem je radila.
Prema informacijama portala 021, izvršitelj Dragan Dragović sproveo je izvršenje jer je stan dobio novog vlasnika.
Javni izvršitelji traže pomoć od države zbog poslovnog gubitka

Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Traži se smeštaj za Novosađanku koju su izvršitelji izbacili na ulicu: Noć provela na stolici

Izvor: Radio 021, 06.Jul.2023

Komšije, prijatelji i aktivisti pokušavaju da pronađu neki privremeni smeštaj za Milku Grbić koju je u sredu izvršitelj, uz pomoć žandarmerije i policije, izbacio iz dvorišnog stana u Jevrejskoj 3.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.