Osmišljen plan za podelu penzija penzionerima u karantinu

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Mar.2020, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmišljen plan za podelu penzija penzionerima u karantinu

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, u konsultacijama sa predsednikom Republike Srbije, donela je odluku da se isplate penzija za građane vrše uz posebna ovlašćenja, kao i putem dostave.

 
Počevši od utorka, 24. marta, građani koji prethodno nisu ovlastili nikoga za podizanje penzija, mogu to da urade posebnim ovlašćenjem za lice koje će u njihovo ime i za njihov račun, uz posedovanje svoje i njihove lične karte, podići unapred definisan iznos penzije.
 
Izdavanje ovlašćenja mora se obaviti beskontaktno - u svakom trenutku održavajte bezbednu distancu od dva metara i nakon dostave penzije izvršite dezinfikovanje...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako će penzionerima stići primanja: Narodna banka dala instrukcije za isplatu

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2020, 00:28

Narodna banka objavila instrukcije za isplatu primanja građana starijih od 65 godina. Mogu da ovlaste nekoga da u njihovo ime podiže penziju, a oni koji ne žele nikome da daju punomoć, mogu da traže isplatu na kuću GRAĐANI stariji od 65 godina koji prethodno nisu ovlastili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.