Ona je NAJSTARIJA KONOBARICA NA SVETU, a danas odlazi u penziju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 15:21

Ona je NAJSTARIJA KONOBARICA NA SVETU, a danas odlazi u penziju!

Ona je 32 godine provela na ovom radnom mestu.

Britanka, za koju se veruje da je najstarija konobarica, odlučila je da se penzioniše sa 92 godine, preneo je BBC.

Vajolet Garati iz Šefilda radila je u holu Kenvud hotela u prethodne 32 godine, ali je sada primorana da prekine sa poslom zbog povrede.

Njoj će danas biti poslednji dan na poslu, a biće priređena žurka za porodicu, prijatelje i kolege.

- Ne osećam se baš dobro, jer sam uživala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u poslu - rekla je ona za BBC Radio Šefild.

Poreklom iz Linkonšira, gospođa Garati se preselila u Šefild kada je imala osam godina i radila je brojne poslove, pre nego što je postala čistačica u pozorištu. Nakon što se povukla iz pozorišta sa 60 godina, postalo joj je, kako je rekla, dosadno, pa joj je prijatelj predložio da radi kao konobarica u hotelu i iskoristila je priliku.

Rekla je da, nakon penzionisanja, moći će više da vidi porodicu, uključujući 16 unuka i 22 praunuka.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Najstarija konobarica u zemlji, Vajolet Garati, odlazi u penziju u 92. godini

Izvor: Blic, 08.Mar.2024

Žena za koju se smatra da je najstarija konobarica u Britaniji konačno je odlučila da ode u penziju i posveti se porodici, druženju sa prijateljima i plesu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.