On je san svake žene: I Mads Mikelsen je u Kanu FOTO

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 08:23

On je san svake žene: I Mads Mikelsen je u Kanu FOTO

Danski glumac Mads Mikelsen zajedno sa suprugom Hanom Jakobsen je prisustvovao ceremoniji otvaranja 76. filmskog festivala u Kanu.

Na crveni tepih je stigao u potpuno crnom izdanju, dok je njegova supruga blistala u pink kompletu. Mads, koji je nekad bio plesač, a sada planetarno popularan glumac jednom prilikom je rekao da ništa nije planirao:

"Očigledno više volim filmove, jer više nisam plesač. Da sam plesač, otišao bih u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << penziju pre 20 godina. Sa mnom nije ništa planirano, samo su se stvari dogodile slučajno. Nikada u životu nisam gledao balet kada sam postao plesač, nikada nisam gledao predstave kada sam postao glumac. Stvari su se jednostavno dogodile i ljudi su me pitali da li želim da probam. I nisam imao šta drugo da radim, pa sam to uradio".

Glumac koji se proslavio filmovima "Lov", "Još jedna tura", "Doktor Strejndž", "Pušer", "Kralj Artur" i drugim poznat je i kao vrlo privlačan muškarac sa specifičnom harizmom i lepotom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.