Omiljena doktorka otišla u penziju: Pacijenti je zvali i na kuću, ni dan bolovanja za 32 godine

Izvor: B92, 07.Maj.2021, 11:55

Omiljena doktorka otišla u penziju: Pacijenti je zvali i na kuću, ni dan bolovanja za 32 godine

Doktorka Biserka Obradović iz Doma zdravlja Stari grad juče je proslavila rođendan, ali i odlazak u penziju. A u Domu zdravlja, lepa žurka za oproštaj.

Juče joj je bio i poslednji radni dan u Domu zdravlja. Od kolega aplauz i cveće, pokloni i torta.

Radila je 32 godine bez ijednog dana bolovanja.

"Za mene ne postoji radno vreme, nikada pacijenta nisam vratila, uvek sam želela da im pomognem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na stotine pacijenata ima moj mobilni broj telefona, uvek sam htela da budem tu za njih", rekla je za 150 minuta dr Biserka.

Pored rada u Domu zdravlja, ona je i 50 godina volonter Crvenog krsta. I njena deca su zavolela humanost, pomaganje ljudima.

"Crveni krst mi je pomogao da budem takav humanista i lekar", kaže ona.

Radiće i dalje kao lekar. Još ne zna gde, ali zna da ne može bez posla.

"Svoje znanje i iskustvo želim da i dalje delim sa pacijentima", sigurna je doktorka Obradović, koja je najbolji primer kako izgleda kada radiš posao koji voliš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.