OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Roj Hodžson će i u 76. godini voditi Kristal Palas

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 16:01

OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Roj Hodžson će i u 76. godini voditi Kristal Palas

Neće u penziju.

Najstariji trener Premijer lige ne pomišlja na penziju. Neuništivi Roj Hodžson kome je veće 76. godina i sledeće sezone sedeće na klupi Kristal Palasa.

Pred novu sezonu, Hodžson je dogovorio da ostane još jednu godinu na Selhurst parku i zvaničan potpis se očekuje kada se vrati sa odmora.

Ovo je njegov drugi mandat jer je u ovom londsonskom klubu od 2017. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do 2021. godine, kada je takođe ostavio dubok trag.

Pored Palasa vodio je veliki broj klubova, između ostalih reprezentacije Švajcarske, Finske, UAE i Engleske, kao i Inter, Malme, Kopenhagen, Udineze, Liverpul, Fulam...

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.