OTKRIO KOME JE ISPUNIO ŽELJU! Lepi Mića KUPIO KUĆU! EVO gde se nalazi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 01:52

OTKRIO KOME JE ISPUNIO ŽELJU! Lepi Mića KUPIO KUĆU! EVO gde se nalazi! (VIDEO)

Otkrio tajnu!

Zorica Marković uključila se u emisiju "Narod pita" u kojoj je gostovao Lepi Mića, pa otkrila jedan detalj iz njegovog života.

Naime, ona mu je čestitala što je kupio kuću, a Mića je objasnio o čemu se radi.

- To je Sarina želja, kuća u Sremu, kuća koja mora da se ruši i pravi nova za neke male pare, penzija po stare dane. Ona hoće to da pravi - rekao je Mića.

Evo kako je sve izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LEPI MIĆA KUPIO KUĆU, A EVO I GDE! To je bila velika želja njegove ćerke Sare: "Mora da se ruši i pravi nova za male pare"

Izvor: Blic, 18.Avg.2020

Pevač i dugogodišnji učesnik "Zadruge", Lepi Mića kupi je kuću, a Zorica Marković je to otkrila kada se uključila u emisiju "Narod pita". Naime, ona mu je čestitala što je kupio kuću, a Mića je objasnio o čemu se radi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.