ON BI DA IGRA JOŠ MALO: Lebron Džejms traži 180 miliona dolara od Lejkersa

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 14:21

ON BI DA IGRA JOŠ MALO: Lebron Džejms traži 180 miliona dolara od Lejkersa

Neće još u penziju.

Ako su se neki pitali do kada Lebron Džejms (39) želi da igra, odgovor je još bar tri godine.

 Naime, kako prenosi američki novinar sa ESPN Brajan Vindhorst, Lebron želi da obezbedi novi trogodišnji ugovor sa Lejkersima i za to traži vrtoglavih 180 miliona dolara.

- Lebron pokušava da se izbori za novi ugovor ovog leta sa Lejkersima koji bi imao devet cifara. E, sad, druga je priča to da li Lebron može da iznese >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ceo ugovor i da li su Lejkersi spremni da mu ponude trogodišnju saradnju vrednu 60.000.000 dolara godišnje - otkrio je Vindhorst.

Will this offer suffice for LeBron James or will he explore other options? 🤔🏀#lebronjames #lalakers #lakers #NBA pic.twitter.com/0tFZDj0YRB

— EssentiallySports (@es_sportsnews) February 27, 2024

Američkom superstaru predstojećeg leta završava se prva od dve godine ugovora teškog 99 miliona dolara koji je potpisao sa Lejkersima. On ima opciju da iz pomenutog ugovora izađe ovog leta, što Vindhorst veruje da će i učiniti kako bi mogao da potpiše novi i finansijski jači.

Kralj Džejms već 21 godinu sa velikim uspehom igra u najjačoj ligi sveta. On je pored Lejkersa nosio još dres Klivlenda u dva navrata, kao i Majamija.

Lebron je tokom svoje duge karijere četiri puta bio šampion NBA lige, a takođe je četiri puta biran za MVP lige i finalne serije.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.