Izvor: Blic, 05.Jul.2020, 15:02

OD OGLASA ZA POSAO, PLATA, RADA NA CRNO... PA SVE DO PENZIJE Najdetaljniji vodič kako se zaposliti, raditi i penzionisati u Švajcarskoj od A do Š?

Kvalitet života, visok standard, bezbednost, uređenost, tačnost… samo su neki od atributa kojima se ponosi Švajcarska. Stroga pravila u svim oblastima se moraju poštovati kako bi sve ostalo tako, pa se postavlja pitanje – ima li u Švajcarskoj mesta za useljenike, koji bi da rade i zarade, sezonce...? Pred vama je najdetaljnji vodič zaposlenja u Švajcarskoj, od pronalaska posla, šta je sve potrebno od dokumentacije, može li se raditi na crno, koja su najtraženija i najplaćenija zanimanja i prosečne plate, doprinosi, odustva sa posla... pa sve do penzije, kako do nje doći i kolika je.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.