OD DANAS MOŽETE DA ŠALJETE KOVERTE: Novo kolo nagradne igre Uzmi račun i pobedi, ovo su detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 11:10

OD DANAS MOŽETE DA ŠALJETE KOVERTE: Novo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", ovo su detalji

Uzimanje računa i naplata poreza znači i više novca u budžetu za nove puteve, škole, bolnice, vrtiće, veće plate i penzije.

Iz Ministarstva finansija rekli su da građani Srbije od danas mogu ponovo slati račune za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", a da će važiti oni računi koji su izdati od 1. aprila.

Prvo kolo ovogodišnje nagradne igre će biti od 15. maja do 25. juna, a drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolo u septembru ili oktobru.

Istakli su da je ovogodišnji nagradni fond povećan i da se u igri za dobijanje nagrade nalazi 16 stanova i 60 automobila.

- Naplata poreza nam dobro ide. U prvoj polovini ovog meseca naplatili smo poreza za dve milijarde dinara više, ali novom nagradnom igrom želimo da nastavimo da podižemo svest o uzimanju računa i borbi protiv sive ekonomije - rekli su iz ministarstva.

Građani Srbije su prošle godine poslali 11,5 miliona koverata, što je 115 miliona računa, a vrednost poreza od tih računa je bila 100 miliona evra.

Iz Ministarstva ponovljaju da uzimanje računa i naplata poreza znači i više novca u budžetu za nove puteve, škole, bolnice, vrtiće, veće plate i penzije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" od 15. maja

Izvor: RTS, 16.Apr.2021

Građani Srbije od danas mogu da šalju račune za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", a važiće i računi koji su izdati od 1. aprila. . Prvo kolo nagradne igre biće od 15. maja do 25. juna, a drugo kolo na jesen. .Ovogodišnji nagradni fond je povećan, pa je u igri...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.