Novi dan o protestu penzionera

Izvor: N1 televizija, 25.Mar.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dan o protestu penzionera

Udruženje sindikata penzionera Srbije i Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije protestovaće 28. marta u Beogradu zbog smanjenja penzija onima koji primaju više od 25.000 dinara kako bi se spustio deficit u budžetu.

O najavljenom protestu i položaju penzionera u Srbiji, u temi jutra govoriće Jovan Tamburić, predsednik Udruženja sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije i Miša Radović, potpredsednik Udruženja sindikata penzionera Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Društveno-političke događaje, kroz pregled dnevne štampe komentariše Jelka Jovanović, urednica Novog magazina.

Milan Caci Mihailović, Marko Stepanović, Petar Mihailović, Branko Janković i Miljan Prljeta su "Šampioni". To je naslov nove predstave, koja će svoju beogradsku premijeru imati u pozorištu Carte Blanche u sredu 29. marta. Tim povodom Marko Stepanović u studiju Novog dana.

Škola za decu sa smetnjama u razvoju "Radivoj Popović" uskoro će dobiti sobu za senzornu integraciju, koja će pomoći da se odgovarajućim aktivnostima podstakne razvoj svih čula kod polaznika, što omogućava lakše usvajanje novih znanja i veština u cilju kvalitetnijeg života dece i njihovih porodica. Više o ovom projektu i drugim aktuelnostima koje su vezane za rad škole čućemo od naše reporterke Nede Kurjački i njenih sagovornika.

Film mladog reditelja Luke Bursaća "Afterparti" stiže u bioskope 6. aprila. Glumac Rade Ćosić koji tumači jednu od glavnih uloga, tim povodom gost je Novog dana.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Sindikat penzionera: Deci nam prete da ne idemo na proteste

Izvor: N1 televizija, 26.Mar.2017, 12:18

Udruženje sindikata penzionera Srbije i Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije protestovaće u utorak, 28. marta, u Beogradu. Osnovni razlog je to što su im, kako bi se ublažio deficit u budžetu, smanjene penzije veće od 25.000 dinara...Potpredsednik Udruženja sindikata penzionera...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.