Nesta: Ne razmišljam o penziji

Izvor: Blic, 05.Jan.2012, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesta: Ne razmišljam o penziji

Štoper Milana Alesandro Nesta rekao je da "nema govora o njegovoj penziji" jer tek planira velike uspehe u narednim godinama

Poslednjih nekoliko sezona Italijan ima velikih problema sa povredama i može se reći da je više van terena nego na njemu, pa se njegov dalji angažman u svetu fudbala polako ali sigurno dovodio u pitanje.

"Ne razmišljam o penziji. Ni ne pomišljam na to da okačim kopačke o klin. Siguran sam da su novi uspesi tu blizu i nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da ćemo osvojiti nacionalni šampionat. Mi smo ove godine favoriti da podizanje pehara i ujedno smo jedni od glavnih pretendenata za titulu Lige šampiona", rekao je Nesta.

Milan se trenutno nalazi na deobi prvog mesta sa ekipom Juventusa sa 34 boda iz 16 utakmica. Želje legendarnog štopera neće se baš lako ostvariti jer je "stara dama" u velikom naletu a pritom nema obaveze u elitnom takmičenju koje tek čekaju "rosonere".

Povezane vesti: Alegri: Ne plaši nas nikakav Juventus
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.