Nemačkoj dobar, matici rizičan!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačkoj dobar, matici rizičan!

Vaso Marjanović (65) iz Gajzenfelda kod Ingolštata je dve godine u penziji posle više od osam miliona kilometara koje je kao profesionalni vozač napravio prevozeći cisterne, kamione, autobuse i šlepere širom Evrope.

Vaso Marjanović

I pored činjenice da je penzioner, vlasnik njegove ranije nemačke firme i danas ga povremeno angažuje za vožnju. Iako ima važeću nemačku vozačku dozvolu, on želi da produži i svoju srpsku vozačku dozvolu, pomalo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao uspomenu na neka davno prošla vremena i vozačke početke. I tu nastaju problemi koje on nije očekivao.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.