Nećeš ti tek tako pipati Bondove devojke... (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Maj.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećeš ti tek tako pipati Bondove devojke... (FOTO)

Bond i Bonova devojka dobili trenera za snimanje škakljivih scena

U toku je snimanje novog filma o Džejmsu Bondu u kojem, poslednji put, glavnu ulogu igra Danijel Krejg.

Pre koju nedelju je objavljena celokupna postava koja će "ispratiti" Danijela u penziju, tu je i oskarovac Rami Malek, ali i lepa Ana de Armas.

Svetski mediji se s vremena na vreme dočepaju neke informacije sa seta - poput one >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je Krejg povredio članak, pa je snimanje na kratko prekinuto, a sada i da će on i mlada glumica dobiti trenera za snimanje "onih scena".

Inače su ljubavne scene osmišljene kao koreografije koje glumci uči, ali ovaj trener je unajmljen kako bi osigurao "da se Danijel i Ana ne osećaju neprijatno dok to rade". "U svetlu MeToo pokreta producenti se trude da sve glumice imaju podršku na setu, pogotovo tokom snimanja scena seksa".

"Ovo je korak napred ne samo za Bonda, već celu industriju", rekao je neimenovani izvor "Dejli Mejlu" i otkrio zvanični naziv zanimanja Bondovog trenera - "intimacy coordinator".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.