Nakon teške bolesti sina: Michael Buble ide u penziju

Izvor: Tracara.com, 14.Okt.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon teške bolesti sina: Michael Buble ide u penziju

Kanadski muzičar Michael Bublé više neće uveseljavati obožavatelje nastupima na širom sveta, otkrio je u poslednjem intervjuu. Pevač poznat po pitkom glasu i božićnim pesmama, kaže da je želeo da umre kada je saznao da mu četvorogodišnji sin boluje od raka.  “Celo moje telo se promenilo. Moja percepcija o životu. Ne znam mogu li uopšte da govorim o tome a da ne počnem da plačem,”  rekao je on za Daily Mail. Noah je bolovao od raka, ali je sada bolje. Ipak, pevač se zato povlači >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << iz javnog života. “Nemam više želudac za slavu. Povlačim se. Napravio sam savršenu karijeru i odlazim dok sam još na vrhu”, rekao je Michael. Iako je najavio penziju, za mesec dana će objaviti poslednji album Love, a sav novac od prodaje ide u programe za borbu protiv raka.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Poznati muzičar odlazi u penziju: Nemam više želudac za slavu

Izvor: B92, 15.Okt.2018, 12:05

Kanadski muzičar Majkl Buble odlučio je da se penzioniše, a u svom poslednjem intervjuu otkrio je da je samo želeo da umre kada je saznao da mu sin Noa boluje od raka..."Celo biće mi se promenilo. Moja percepcija o životu. Ne znam da li mogu uopšte više da razgovaram, a da ne zaplačem", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.