Izvor: Blic, 14.Sep.2023, 15:47

Najviše deviznih penzija nam stiže iz Hrvatske! Prosečna primanja najstarijih komšija oko 500 evra, a evo i kako da se penzionišete sa 57 ako ste tamo proveli radni vek

Od 250.000 deviznih penzionera u Srbiji, najveći broj njih prima penziju iz Hrvatske, i u septembru mesecu ova grupa najstarijih je dobila najveće povećanje primanja u poslednje 24 godine. Primanja najstarijih u Hrvatskoj povećana su za 8,42 odsto ili ti za oko 40-ak evra u proseku. Sa tim povećanjem prosečna hrvatska penzija se popela na oko 500 evra!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže povećanje penzija u Hrvatskoj! Prosečna penzija u Hrvatskoj je 436 evra, granica za penzionisanj je 65 godina, a sada imaju i nove informacije za najstarije

Izvor: Blic, 15.Sep.2023, 10:40

Stiže najveće usklađivanje i povećanje penzija u Hrvatskoj ikada. Dobre vesti stižu za sve hrvatske penzionere, a kojih i u Srbiji ima najviše, kada su u pitanju najstariji koji primaju deviznu penziju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.