NOVO ODUSTAJANJE - NEĆE IGRATI U MONTE KARLU: Da li je ovo najava PENZIJE uoči 35 rođendana

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 08:31

NOVO ODUSTAJANJE - NEĆE IGRATI U MONTE KARLU: Da li je ovo najava PENZIJE uoči 35 rođendana

Nije mogao da nastupi.

Obavljen je žreb za teniski Masters u Monte Karlu. Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, dok ga u drugom čeka veoma težak posao, protiv najverovatnije Janika Sinera, a projektovano je da u trećem igra protiv osvajača turnira u Majamiju Hurbertu Hurkaču.

Na žalost publike neće igrati Rišar Gaske, koji je poznat po svojem tehnički savršen bekhendu. Francuz, Gaske, koji je nekada bio u Top 10 na svetskoj listi, na svom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekao da nije u mogućnosti da igra u ovom trenutku, kao razlog što neće nastupiti naveo "komplikacije u vezi sa kovidom 19".

Објава коју дели Richard Gasquet (@richardgasquet34)

Nije pojašnjavao situaciju, ali moguće je da je ovo najava kraja jedne velike karijere budući da u junu puni 35 godina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.