NOVAKOV DŽELAT SA OLIMPIJADE POTVRDIO: Vraćam se, ostalo je Božija volja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 13:08

NOVAKOV DŽELAT SA OLIMPIJADE POTVRDIO: "Vraćam se, ostalo je Božija volja"

Povratak iz penzije...

Argentinski teniser Huan Martin del Potro, koji je prošle godine okončao profesionalnu karijeru, potvrdio je želju da se vrati na teren. Del Potro želi da se definitivno oprosti od tenisa na ovogodišnjem US Openu.

Argentinac je upravo u Njujorku osvojio svoju jedinu Grend slm titulu u karijeri, 2009. godine.

- Treniram naporno. Možda poslednji put u životu sa ovoliko snage i intenziteta. Voleo bih da zaigram na US Openu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da se na taj način oprostim od tenisa. Ako mene pitate ja sam spreman za to, ostalo je Božija volja - poručio je Del Potro.

Del Potro je poslednji meč u karijeri odigrao u februaru prošle godine na turniru u Buenos Ajresu, gde je poražen od zemljaka Federika Delbonisa u dva seta.

Nakon ovog poraza je na mrežu stavio traku koja je tokom cele karijere bila njegov zaštitni znak i na taj način simbolično okončao karijeru.

Za povratak na US Open biće mu potrebna specijalna pozivnica organizatora, što verovatno neće biti problem.

Argentinac je svojevremeno bio treći igrač sveta, igrao je polufinala Rolan Garosa i Vimbldona, te osvojio bronzu i srebro na Olimpijskim igrama, kada je u meču za treće mesto savladao srpskog tenisera Novaka Đokovića!

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.