NIJE BIO LEP KRAJ: Fedor Emeljanenko u penziju poslat tehničkim nokautom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 10:37

NIJE BIO LEP KRAJ: Fedor Emeljanenko u penziju poslat tehničkim nokautom

Rus karijeru završio sa 40 pobeda i osam poraza.

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, Rus Fedor Emeljanenko završio je na neslavan način karijeru u 46. godini na događaju Belator 290 pošto je u poslednjoj borbi poražen tehničkim nokautom od Amerikanca Rajan Badera koji je Fedora već pobedio 2019.

Bader je od starta krenuo snažno, bacio je ''poslednjeg ruskog cara'' na pod i zadao mu nekoliko ozbiljnih udaraca. Rus je skoro ceo minut primao udarce, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi sudija Gerb Din odlučio da prekine borbu. Amerikanac je odbranio titulu u teškoj kategoriji i biće zampamćen kao čovek koji je okonačao karijeru možda i najboljeg teškaša svih vremena.

 - Tužan sam što nisam odradio dobro borbu, ali srećan sam zbog podrške koju sam dobio i legendi sa kojima sam delio ring u proteklih 20 godina. Hvala vam svima - poručio je Emeljanenko posle meča.

Rusa mnogi smatraju najvećim brocem ikada koji je od 2000. do 2010. doživeoa samo jedan poraz u 33 borbe. Nikad nije želeo da uđe u UFC zbog čega je bio kritikovan i kao najbolji borac koji se nije borio u najvećoj organizaciji. Karijeru je završio sa 40 pobeda i osam poraza.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.