Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 00:05

NEVEROVATAN SLUČAJ U PULI Koristila penziju 20 GODINA nakon smrti rođake, oštetila penzijski fond za 74.455 EVRA

Opštinsko državno tužilaštvo u Puli podiglo je optužnicu protiv hrvatske državljanke (52) jer je primala penziju žene koja je umrla 2001. godine i tako oštetila Zavod za penzijsko osiguranje za 74.455 evra. Optužnica je podignuta zbog počinjenog krivičnog dela protiv imovine prevarom Krivičnog zakona.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žena (52) 20 godina podizala penziju preminule rođake, oštetila penzijski fond za 74.000 €

Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2023

Opštinsko državno tužilaštvo u Puli podiglo je optužnicu protiv hrvatske državljanke (52) jer je primala penziju žene koja je umrla 2001. godine i tako oštetila Zavod za penzijsko osiguranje za 74.455 evra. Optužnica je podignuta zbog počinjenog krivičnog dela protiv imovine prevarom Krivičnog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.