NE ŽELI U PENZIJU: Imam mnogo ponuda, izabraću onu najluđu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 18:30

NE ŽELI U PENZIJU: Imam mnogo ponuda, izabraću onu najluđu

Italijanski golman pažljivo bira naredni klub.

Đanluiđi Bufon (43) je u sredu odigrao verovatno poslednji meč za Juventus. Stara dama je savladala Atalantu sa 2:1 u finalu Kupa Italije, a nakon toga logično je bilo i da popularni Điđi priča o tome gde će nastaviti karijeru.

- Ponosan sam na ovakav završetak. Juve, navijači, predsednik, saigrali i trener će uvek biti deo mog života - rekao je Bufon posle pobede u finalu u Ređo Emiliji nad Atalantom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Jedan od najboljih golama u istoriji je svestan da je kraj karijere blizu ali da postoji verovatnoća da će nastaviti da igra.

- Sve stvari imaju svoj kraj. Imam 43 godine i moram da odlučim. Imao sam mnogo ponuda, ona koja bude najstimulativnija i najluđa, nju ću izabrati. Dobio sam ponudu od jednog zvaničnika koji će me preteći u ludilu. Volim te ljude. Život mora da se živi, ako sam zbog nečega ovde to je tačno zbog malo ludila koje mi je dozvolilo da uvek sanjam nove projekte i ostvarenja. Moram da se borim, putujem, da brinem o telu i energiji. Mogu i da stanem ali ako bude neko luđi od mene i ako neko smisli nešto luđe od mene, ja ću ga pratiti - kaže Bufon.

Osim Juventusa, u dva navrata, Đanluiđi Bufon je nastupao za Parmu i PSŽ.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.