Izvor: Radio 021, 09.Apr.2020, 15:06

NBS: Banke će kontaktirati penzionere da provere koji iznos žele da dobiju

Narodna banka Srbije saopštila je da će povodom isplate penzija za mart, banke kontaktirati sa svojim korisnicima sa navršenih 65 i više godina, koji su se pri prethodnoj isplati penzije odlučili za isplatu na kućnu adresu.

Banke će kontaktirati korisnike penzije kako bi potvrdile ovaj izbor svojih korisnika i proverile koji iznos tačno žele da im se isplati na ime penzije za mart, s obzirom da će penzija za mart biti uplaćena u punom iznosu (iz jednog dela), >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uvećana za najavljenu jednokratnu pomoć.

Centralna banka podseća osobe sa navršenih 65 i više godina da, u skladu sa instrukcijom NBS o načinu privremene isplate penzije od 24. marta ove godine, mogu pozvati svoje banke u slučaju da žele da promene način isplate penzije ili iznos za isplatu, navodi se u saopštenju.

Ispata penzija za mart počinje sutra.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NBS: Banke će kontaktirati penzionere da provere koji iznos žele

Izvor: Kamatica.com, 09.Apr.2020

Narodna banka Srbije saopštila je da će povodom isplate penzija za mart, banke kontaktirati sa svojim korisnicima sa navršenih 65 i više godina, koji su se pri prethodnoj isplati penzije odlučili za isplatu na kućnu adresu..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.