NAJSTARIJA KONOBARICA NA SVET U IDE U PENZIJU: Ima 92 godine i zbog jednog razloga ŽALI ŠTO MORA DA PRESTANE DA RADI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 21:56

NAJSTARIJA KONOBARICA NA SVET U IDE U PENZIJU: Ima 92 godine i zbog jednog razloga ŽALI ŠTO MORA DA PRESTANE DA RADI (FOTO)

Zbog povrede je primorana da prestane da radi.

Žena iz Velike Britanije za koju se smatra da je najstarija konobarica na svetu, odlučila je da se penzioniše i to u 92. godini.

Vajolet Garati, iz Šefilda, radila je u gradskom hotelu Kenvud Hol poslednje 32 godine, ali je bila primorana da prestane sa radom zbog povrede.

Njen poslednji radni dan obeležen je u petak žurkom za porodicu, prijatelje i kolege.

Upitana kako se oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog odlaska u penziju, ona je rekla: "Ne baš dobro, jer sam uživala u svom poslu".

Poreklom iz Linkolnšira, vremešna konobarica se preselila u Šefild sa osam godina, gde se potom bavila različitim poslovima.

Tokom svog radnog veka u lokalu, upoznala je mnoge poznate ličnosti.

Nakon što se povukla iz pozorišta, gde je radila kao čistačica, rekla je da joj je brzo postalo dosadno, pa kada joj je prijatelj ispričao o poslu konobarice u Kenvud holu, ona je iskoristila priliku.

Rekla je da se nakon penzionisanja nada da će viđati više članova svoje porodice, uključujući svojih 16 unučadi i 22 praunučadi.

'Oldest waitress' Violet Garratty set to retire aged 92 https://t.co/2WJz5D3BaH

— BBC News (UK) (@BBCNews) March 8, 2024

- Imam veoma dobru porodicu koja me vodi na ručkove, idem u svoj društveni klub tri puta nedeljno, a takođe se bavim i plesom - rekla je ona i dodala:

- Biti mama, to mi je jako važno.

Izvor: Srbija Danas/BBC/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.