NAJAVIO KRAJ: Jedan od najpoznatijih golmana ide u penziju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVIO KRAJ: Jedan od najpoznatijih golmana ide u penziju (FOTO)

Osvojio sve što se osvojiti može.

Petr Čeh će na kraju sezone otići u penziju, što je i potvrdio na Tviter profilu. Iskusni golman će karijeru završiti u Arsenalu, u koji je došao iz Čelsija u kojem je i ostavio najdublji trag. Pre toga bio je u Sparti iz Praga i Renu, a karijeru je počeo u Hmelu.

- Ovo je moja 20. profesionalna sezona. Prošlo je 20 godina od kada sam potpisao prvi profesionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor, i mislim da je pravo vreme da najavim da ću na kraju sezone da se povučem. Igrao sam u Premijer ligi 15 godina i osvojio sve moguće trofeje. Postigao sam sve što sam planirao da postignem. I dalje ću vredno da radim u Arsenalu i nadam se da ću da osvojim još neki trofej. A onda ću da vidim šta mi život donosi van terena - napisao je 36-godišnji Čeh, jedan od najpoznatijih golmana današnjice.

pic.twitter.com/xRnP0Rnv21

— Petr Cech (@PetrCech) January 15, 2019

Naravno, najviše uspeha ostvario je na "Stamford bridžu". Sa Plavcima je osvojio po četiri titule i trofeja FA Kupa, kao i Ligu šampiona i Ligu Evrope.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaju Ines i Ana Petković, ćerke Dejana "Ramba" Petkovića

Pareço plena, mas ninguém imagina o sacrifício que é subir nessas boias 🤭😂

A post shared by Ana Petkovic (@anapetkovicoficial) on Dec 22, 2018 at 12:15pm PST

Identidade. Autenticidade. Particularidade. Exclusividade e tudo que há de UNICO nesta vida!! #soudessas #vida #unica #nobody #photo by Dušan Zdravkovic @dulence888

A post shared by Ana Petkovic (@anapetkovicoficial) on Dec 7, 2018 at 12:54pm PST

Nada melhor que passar o dia inteiro na #piscina #dialindo🌞 #domingo #sundayfunday #strikeapose #bikini #moda #fashion #oculus #shades 😎#pool #bluewater 🧜🏻‍♀️ #photo by Dušan Zdravković @dulence888

A post shared by Ana Petkovic (@anapetkovicoficial) on Nov 18, 2018 at 12:02pm PST

Trying something new 🎞 Photo by: @ricardozenicola Makeup by: @gabimmakeup

A post shared by Ines Petkovic (@lindica20) on Sep 11, 2018 at 10:27am PDT

1️⃣9️⃣🍭

A post shared by Ines Petkovic (@lindica20) on Aug 21, 2018 at 8:34am PDT

🥀

A post shared by Ines Petkovic (@lindica20) on Aug 14, 2017 at 11:49am PDT

🎀

A post shared by Ines Petkovic (@lindica20) on Feb 9, 2017 at 2:41pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.