Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Jul.2023, 12:47

Ministar Mali brutalno odgovorio na pisanje tajkunskih medija

Pokušaj tajkunskih medija da umanje povećanje prinadležnosti, ministar Mali je razbio jednostavnom računicom. Ministar finansija Siniša Mali reagovao je na pisanje tajkunskog lista Danas, koji je objavio članak pod naslovom “Mali obećava rast penzija 55 odsto – stručnjaci zbunjeni računicom”. On se ovim povodom oglasio na Tredsu i izneo konkretne brojke, te pomogao “zbunjenim” stručnjacima. – […]
Vest Ministar Mali brutalno odgovorio na pisanje tajkunskih medija objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Siniša Mali reagovao na pisanje Danasa: Koliko meseci prema ministru finansija imaju dve godine?

Izvor: Danas, 20.Jul.2023

Ministar finansija Siniša Mali reagovao je na tekst u Danasu, koji se osvrće na njegovu izjavu da je rast penzija u Srbiji za dve godine preko 55 odsto, te da je to više od skoka inflacije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.