Mesi: Želim trofej sa Argentinom pre penzije

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Želim trofej sa Argentinom pre penzije

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da želi da osvoji trofej sa reprezentacijom Argentine pre nego što se povuče iz fudbala.

Mesi je za Argentinu odigrao 129 utakmica, ali nikada nije uspeo da osvoji trofej, dok je na klupskom nivou dominirao sa Barselonom.

"Kada se povučem, želim da imam osvojen trofej sa Argentinom. Nastaviću da pokušavam. Volim da igram za reprezentaciju", rekao je Mesi za agrentinski Foks Sport.

Mesi je se na kratko povukao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz reprezentacije u junu 2016. godine, posle poraza u finalu Kopa Amerika od Čilea na penale 4:2, ali tri meseca kasnije promenio svoju odluku.

Najbolji argentinski fudbaler je i posle razočaravajućeg plasmana na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine i ispadanja u osmini finala od kasnijeg šampiona Francuske (4:3), napNapadač katalonskog tima predvodiće ovog leta "gaučose" na Kopa Amerika u Brazilu, a do sada su tri puta poraženi u finalu tog takmičenja.

Mesi je sa Argentinom poražen i u finalu Svetskog prvenstva 2014. godine od Nemačke (1:0), a tada je proglašen za najboljeg igrača turnira.ravio pauzu od nacionalne selekcije, koja je trajala do marta ove godine.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.