Izvor: RTS, 22.Jul.2020, 08:10

Mejveder se vraća iz penzije, novi multimilionski spektakl na pomolu

Flojd Mejveder, jedan od najboljih boksera u istoriji, mogao bi da se vrati iz penzije i odradi novi multimilionski meč.
Mejveder (43) je u penziju otišao 2017. godine, a sada bi se mogao vratiti u ring i ukrstiti rukavice sa još jednim bivšim svetskim prvakom Takašijem Učijamom.

Mejveder je 2018. godine u Japanu odradio egzibicioni meč protiv kikboksera Tenšina Nasukave inkasiravši 10 miliona dolara. On je tada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << brutalno u prvoj rundi nokautirao japanskog kikboksera za nešto više od dve minute u ringu.

Sjani bokser sada bi se u Zemlju izlazećeg sunca trebao vratiti kako bi odradio profesionalnu borbu.
Amerikanac koji je bivši prvak u pet težinskih kategorija (superperolaka, laka, poluvelter, velter i polusrednja) bi se trebao naći u ringu protiv 40-godišnjeg nekadašnjeg prvaka polulakoj kategoriji.
Borbu dogovara japanska organizacija mešanih borilačkih veština (RIZIN), što je i potvrdio njihov promoter Nobujuki Sakakibara.
Iako RIZIN želi da ova borba bude 51. profesionalna u Mejvedrovoj karijeri, zbog strogih pravila čini se da će i ona biti poput prethodne, egzibicionog karaktera.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mejveder se vraća iz penzije, novi multimilionski spektakl na pomolu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2020

Flojd Mejveder, jedan od najboljih boksera u istoriji, mogao bi da se vrati iz penzije i odradi novi multimilionski meč.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.