Mali odgovara na pitanja građana

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 13:11

Mali odgovara na pitanja građana

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali odgovara na pitanja građana.

Mali je na svom Instagram profilu objavio da građani sva pitanja koja imaju u vezi sa prijavom za jednokratnu državnu pomoć mogu direktno na društvenoj mreži postaviti ministru finansija.

"Na narednom storiju možete da postavite pitanja u vezi sa prijavom za jednokratnu novčanu pomoć od 10.000 dinara za decu do 16 godina, kao i pitanja o najavljenim povećanjima plata i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << penzija", napisao je Mali na Instagramu.

Podsedtimo predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je niz mera koje je država donela kako bi olakšala život građana.

Najavljeno je povećanje penzija već u oktobru, a drugo povećanje u januaru. Takođe, povećanje plata u javnom sektoru za prosvetne radnike i medicinske sestre.

Još jedna mera koju je država donela kako bi olakšala život građanima, odnosi se na decu do 16 godina. Ona će dobiti od države po 10.000 dinara.

Pročitajte još:

Mali: Tokom prošle i ove godine penzije u Srbiji će se povećati 55,8 odsto

Nove mere države: Mladima po 10.000 dinara, penzije veće 44%, povećanje plata, niža cena hleba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Imate pitanja o jednokratnoj pomoći od 10.000 dinara? Pitajte ministra

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jun.2023

SRBIJA – Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali najavio je danas na svom instagram profilu da će u okviru rubrike “Pitajte potpredsednika Vlade” odgovarati na pitanja građana u vezi sa prijavom majki za jednokratnu pomoć od 10.000 dinara, ali i o drugim ekonomskim merama...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.