Mali: Povećanje penzija od prvog dana naredne godine, jednokratna pomoć do kraja ove

Izvor: Danas, 05.Sep.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Povećanje penzija od prvog dana naredne godine, jednokratna pomoć do kraja ove

Ministar finansija Siniša Mali rekao je da će penzioneri do kraja godine dobiti jednokratnu pomoć od 5.000 dinara, a da se povećanje penzija očekuje od prvog januara 2020. godine, kao i da zaposleni u javnom sektoru mogu očekivati povećanje plata do kraja godine. Članak Mali: Povećanje penzija od prvog dana naredne godine, jednokratna pomoć do kraja ove se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Do kraja godine povećanje plata u javnom sektoru Srbije

Izvor: Capital.ba, 05.Sep.2019

BEOGRAD, Ministar finansija Srbije Siniša Mali najavio je da se do kraja godine može očekivati povećanje plata zaposlenih u javnom sektoru, a penzija od 1. januara naredne godine. “Do kraja godine biće povećanje plata u javnom sektoru, vrlo brzo za desetak dana, samo da pogledamo kako nam stoji...

Nastavak na Capital.ba...

Partijska knjižica

Izvor: Danas, 05.Sep.2019

Partijska knjižica je postala najunosnija preporuka za zapošljavanje u srpskom javnom i državnom sektoru. To nije ekskluzivitet Srbije, niti samo njene aktuelne vlasti. Članak Partijska knjižica se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.