Mali: Plate u javnom sektoru veće od 1. novembra, penzije od 1. januara

Izvor: Beta, 10.Sep.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Plate u javnom sektoru veće od 1. novembra, penzije od 1. januara

Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas da će plate u javnom sektoru biti povećanje od 1. novembra ove godine.On je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije posle sednice Socijalno-ekonomskog saveta rekao da će penzije biti povećanje od 1. januara 2020 godine."Penzije će se obračunavati po švajcarskoj formuli i 1. januara će biti povećane od 5,1 do 5,5 odsto, u zavisnosti od nekih parametara koji će se znati na kraju godine", rekao je Mali.Penzionerima će, prema njegovim rečima, jednokratna pomoć od 5.000 dinara biti isplaćena 1. decembra ove godine.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Otvorene ponude za Komercijalnu banku

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2019

Na javni poziv za privatizaciju Komercijalne banke javile su se i banke prisutne na srpskom tržištu, ali i investicioni fondovi Komisija Ministarstva finansija Srbije otvorila je danas četiri neobavezujuće ponude pristigle na javni poziv za privatizaciju Komercijalne banke, a...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.