MUNJA Bolt sa 34 i po godine ne bi mogao da trči kao sada Ronaldo! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUNJA Bolt sa 34 i po godine ne bi mogao da trči kao sada Ronaldo! (VIDEO)

Zver je od igrača, ali pritom je i munja – Kristijano Ronaldo. Brz je poput Juseina Bolta. I brži od njega u ovom trenutku, verovatno. Neprikosnoveni sprinter s Jamajke je u “trkačkoj penziji” od 2017, dok je Portugalac u punoj formi.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Teško da bi Bolt (33) mogao sa 34,5 godine ono što je sada, u tim godinama, demonstrirao Ronaldo. U meču sa Napolijem, u kojem je Juventus srećno stigao do pobede, Kristijano je pokazao koliko je brz. Neverovatno brz!
Krenuo je u trk sa linije kaznenog prostora Juventusa. Špartao je, špartao… Italijani su izračunali da je pretrčao 92 metra. Tu razdaljinu je prevalio za 10 sekundi. Brzina trčanja bila je 33.12 kilometara na sat!
Mogao bi Ronaldo mirne duše da pita: Generacijo, ima li ko brži?
Nema, Ronaldo, nema, budi siguran.
La cosa che mi ha shockato di più di #JuveNapoli?
…un ragazzino di 34 anni che fa uno scatto di 92 m in 10 secondi, alla modica velocità di 33,12 km/h!
Ladies and Gentlemen, ecco a voi: @Cristiano! (E colgo l’occasione per ricordarvi che gioca nella @juventusfc) pic.twitter.com/lzK31GkEaI
— No-Frost™️ (@Ap0llon481) September 2, 2019
Inače, za one koji ne znaju, ili su zaboravili, Bolt je aktuelni svetski rekorder na 100 metara – 9.52.


The post MUNJA Bolt sa 34 i po godine ne bi mogao da trči kao sada Ronaldo! (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ČUKARIČKI DOVEO TROJICU IGRAČA Ovusu otišao – Ovusu došao

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019

Fudbalski klub Čukarički angažovao je danas trojicu novih igrača – Petra Mićina, Vilsona Ovusua i Viktora Lukića. Na jednogodišnju pozajmicu iz Udinezea došao je nekadašnji igrač belo-crnih, Petar Mićin.. Mićin, rođen 29. septembra 1998. godine, igra na poziciji ofanzivnog veznog, a bio...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.