MMA: Barns poslao Masvidala u penziju pred Donaldom Trampom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 12:24

MMA: Barns poslao Masvidala u penziju pred Donaldom Trampom

U karijeri ostvario 35 pobeda i 17 poraza.

Na borilačkom događaju UFC 287 u Majamiju, imali smo priliku da gledamo nekoliko spektakularnih mečeva, a sama manifestacija u potpunosti je opravdala velika očekivanja.

Osim glavne glavne borbe u kojoj je Izrael Adesanja brutalno nokautirao Aleksa Pereiru i vratio pojas srednje kategorije, videli smo još nekoliko spektakularnih okršaja u oktagonu.

Sastali su se Žilbert Barns i Horhe Masvidal. Burns je slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednoglasnom odlukom sudija (30-27, 30-27, 29-28), a a legendarni Masvidal je nakon borbe objavio da završava MMA karijeru.

Masidal je u svom oproštajnom govoru i pružio podršku Donaldu Trampu koji je bio u dvorani, te je uz ovacije ispraćen iz hale.

“I don’t feel the same when I get in here anymore, it’s been 20 long years.”

Jorge Masvidal calls it a career in his hometown. #UFC287 pic.twitter.com/G1i2v5SJo4

— SportsCenter (@SportsCenter) April 9, 2023

Barns je sada na skoru 22-5, dok je Masvidal tokom 20 godina karijere upisao 35 pobeda i 17 poraza.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.