Legendarna p*rno glumica se BAŠ UGOJILA - Gotovo, moram na dijetu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarna p*rno glumica se BAŠ UGOJILA - "Gotovo, moram na dijetu!" (FOTO)

Otkad je otišla u penziju, mnogo klopa.

Džena Džejmison nekada je bila glavna junakinja vlažnih snova svakog tinejdžera, a onda je otišla u penziju, dobila 40 kilograma i postala neprepoznatljiva.

Zatim je Džena drastično smršala i postala neka vrsta fitnes gurua na Instagramu. Jedna je od prvih slavnih osoba koje su popularizovale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << keto ishranu, ali je posustala i to i priznala. Bivša porno diva opet je dobila 13 kilograma viška i sada želi da ih se reši.

Објава коју дели Jenna Jameson (@jennacantlose) дана 3. Јан 2020. у 1:02 PST

"Sa 70 kilograma vraćam se keto dijeti. Jutros sam pojela salatu od luka, parmezana, krastavaca, tikvica i maslaca. Vreme je da skinem 13 kilograma. Polako se okrećem povremenom postu, ali sam proždrljiva. Jela sam sve i svašta. Uzbuđena sam jer ću vam pokazati fotografije napretka", napisala je.

Објава коју дели Jenna Jameson (@jennacantlose) дана 6. Јан 2020. у 1:17 PST

MRKLI MRAK, A ON U ŠUMI: Zbog onoga što je uradio na praznik, pevač izazvao ODUŠEVLJENJE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.