Krkobabić: Penzije moraju da prate sudbinu plata

Izvor: Blic, 23.Avg.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Penzije moraju da prate sudbinu plata

Penzije moraju da prate sudbinu plata, poručio je danas lider PUPS-a Milan Krkobabić u razgovoru sa građanima Novog Bečeja koji su podržali njegove stavove da nema viška radnika već manjka posla.

''Neophodne su bile teske mere fiskalne konsolidacije, ali je stav PUPS da sada neki drugi treba da podnesu teret naišao na opsta odobravanja starijih sugradjana'', rekao je Krkobabić u okviru letnjeg karanava PUPS 2015 ''Svet pripada i nama''.

On je poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je PUPS, kao partija socijalne pravde, napravila zaokret i preuzela brigu i o zaposlenima i svim korisnicima socijalne pomoći ističući nephodnost dugoročne stabilnosti zašta su potrebna i ekonomska utemeljenost, efikasnost, organizovanost .

U saopštenju je istaknuto i da je lider PUPS-a izrazio zadovoljstvo podrškom koju je dobio u susretima u okviru karavana i spremnošću članova te stranke za lokalne izbore.

Kako je navedeno, Krkobabić je posle susreta sa gradjanima održao sastanak sa funkcionerima PUPS iz banatskog regiona u sklopu priprema za lokalne izbore.

U saopštenju je istaknuto da se letnji karavan PUPS 2015 približava kraju, a da je tokom leta putovao po celoj Srbiji.

Letnji karavan je obišao do sada osam regiona, a susreti sa predsednicima opstinskih odbora PUPS, članovima, simpatizerima i gradjanima raznih regiona održani su u Kraljevu, Zlatiboru, Vrnjačkoj Banji, Knjaževcu, Šapcu….
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić: Penzije moraju da prate plate

Izvor: B92, 23.Avg.2015

Penzije moraju da prate sudbinu plata, poručio je lider PUPS-a Milan Krkobabić u razgovoru sa građanima Novog Bečeja...Prisutni građani su podržali njegove stavove da nema viška radnika već manjka posla..."Neophodne su bile teške mere fiskalne konsolidacije, ali je stav PUPS da sada neki drugi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.