Krkobabić: Ova godina će biti u znaku borbe za socijalno-garantovanu penziju, ne manju od 100 evra

Izvor: Beta, 19.Jan.2022, 18:16

Krkobabić: Ova godina će biti u znaku borbe za socijalno-garantovanu penziju, ne manju od 100 evra

Na izbornoj Skupštini opštinskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) u Mladenovcu predsednik te stranke Milan Krkobabić najavio je da će 2022. godina biti u znaku borbe za socijalno-garantovanu penziju, ne manju od 100 evra."Veliki broj gradjana Srbije, onih koji iz različitih razloga nisu ostvarili penziju, nisu korisnici socijalne pomoći, a imaju više od 65 godina života sa nestrpljenjem čekaju da zaživi institut socijalne-garantovane penzije", rekao je Krkobabić, a navedeno je u saopštenju te partije.Dodao je da medju tim ljudima koji očekuju garantovanu penziju ima najviše žena, pogotovu u selima. "Naša je obaveza da ih ne zaboravimo i da im omogućimo, poput zemalja u okruženju, mesečno primanje koje neće biti manje od 100 evra", rekao je Krkobabić.Izbornoj skupštini u mladenovačkom Centru za kulturu i turizam prisustvovalo je 156 delegata sa pravom glasa od ukupno 170. Skupština je izabrala opštinski odbor, predsednika i potpredsednike.Za predsednika je izabran Dragoslav Stojković, istaknuti sportski radnik, a novi potpredsednici su Nemanja Glišić, Mirjana Milošević i Mirjana Glavaš, dok su članovi stalnog sastava Marko Antić, Dragan Ivanović, Branislav Ikić, Ljubiša Ilić, Bojan Matvijenko, Branislav Marjanović i Jelena Simić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić: Ova godina će biti u znaku borbe za socijalno-garantovanu penziju, ne manju od 100 evra

Izvor: Danas, 19.Jan.2022

Na izbornoj Skupštini opštinskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) u Mladenovcu predsednik te stranke Milan Krkobabić najavio je da će 2022. godina biti u znaku borbe za socijalno-garantovanu penziju, ne manju od 100 evra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.