Krkobabić: Državna kasa je puna i sigurna a penzije redovne

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Državna kasa je puna i sigurna a penzije redovne

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić ocenio je danas da su rezultati u zemlji "zadovoljavajući", navodeći da je državna kasa "puna i sigurna a penzije redovne".

On je, na sednici Glavnog odbora PUPS u Beogradu, naveo da će u "središtu delovanja" te stranke u narednom periodu biti "borba za poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja penzionera, borba protiv svih vidova diskriminacije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << starih i ravnomerni regionalni razvoj uz otklanjanje neprihvatljivo velikih razlika između sela i grada".

"Puna podrška PUPS i njegovo aktivno učešće i doprinos u realizaciji Programa finansijske i ekonomske stabilizacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića obeležili su delovanje stranke u proteklom periodu. Kasa Srbije je puna i sigurna a penzije redovne i usklađivaće se na obavezujući način na državu a prihvatljiv za penzionere", naveo je Krkobabić a preneo PUPS.

Na sednici Glavnog odbora PUPS je ocenjeno da su opštinski odbori stranke "programski, organizaciono i kadrovski spremni za predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore" i da će se PUPS "i dalje beskompromisno zalagati da u Srbiji ne bude građana prvog i drugog reda".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.