Krkobabić: Biće penzija dok bude Srbije

Izvor: Kurir, 29.Jul.2012, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Biće penzija dok bude Srbije

Potpredsednik vlade i ministar rad i socijalnu politiku izjavio je da će penzije biti isplaćivane dokle god postoji Srbija i penzionerima poručio da ne birnu

SMEDERAVSKA PALANKA - Potpredsednik vlade i ministar rad i socijalnu politiku Jovan Krkobabić izjavio je danas da će penzije biti isplaćivane dokle god postoji Srbija i penzionerima poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da ne birnu.

"Čestitam što ste ovu tešku ekonomsku krizu proživeli dostojanstveno i što penzioneri nisu činili nikakve poremećaje u društvu, izdržali su stoički. To ćemo činiti nadalje kako bi zemlja izašla iz krize", kazao je Krkobabić.

Krkobabić je danas zajedno sa primijerom Ivicom Dačićem, ministrom za saobraćaj Milutinom Mrkonjićem i generalnim direktorom NIS Kirilom Kavčenkom obišao radove na loklanom putu kod Smederevske Palanke.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.