„Krenula gamad po vaučere“ Tviteraš najstrašnije izvređao Srbe i pokazao pravo lice tviter „elite“

Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2022, 13:04

„Krenula gamad po vaučere“ Tviteraš najstrašnije izvređao Srbe i pokazao pravo lice tviter „elite“

Najstariji građani Srbije, naše bake, deke, pune redove i čekaju na vaučer od 15.000 dinara kojima će platiti deo odmora provedenog u Srbiji. Budući da većina njih prima penzije manje od 25.000 dinara dok se povećanje obećava, redovi ne čude.
Novac je namenjen i za siromašne, one koji su srednje klasa, pa u redovima ima i nezaposlenih, đaka, studenata.
Izvesno je da bez tog novca mnogi nažalost sebi ne bi ni mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da priušte bilo kakav odmor. Nagrada jeste više nego minorna jer svi građani zaslužuju mnogo više ali je ipak od koristi.
Međutim, galantni gospodin po imenu Srđan Preković objavio je na svom Tviter nalogu kanonadu uvreda, psovki na račun građana, od kojih mu mnogi po godinama mogu biti roditelji ali i deca, a koji samo pristojno čekaju u redovima da preuzmu svoje vaučere kako bi otputovali negde i makar na kratko zaboravili na tužnu sadašnjicu u kojoj svi živimo.
– Od jutros redovi u postama sirom Srbije, krenula gamad po vaučere, samo da je neki car i vajdica, neka sitnurija neka bude samo da je džabe. Pokvareni, zli, podmukli, jajare, secikese i sitne duše. Puna ih je ova jadna zemlja, zato isti kao oni i vladaju ovde decenijama. J*bo vam pas mater – napisao je Preković.
Foto: Printscreen/Twitter Dotični Preković ne može da sakrije svoju ostrašćenost i izlive govora mržnje i nasilja, koji su sinonimi za ovu vlast. Odličje im je uspešno ukrao ali je promašio temu i krajnje prostački politizovao priču oko vaučera da bi otkrio svoju bolnu ranu. Alal vera majstore, svaka ti je k’o što Vučić misli ali ne izgovara.
Jasno je da država pomaže prvenstveno da bi novac ostao u našoj zemlji – dok se predsednik godinama ‘žica’ demagoškim opsenama i ulizuje vernom biračkom telu naviknutom da veruje televiziji sa koje se on ne skida, jer im je prirodno, kritičko rasuđivanje kako bivaju stariji otupelo.
Ipak, neverovatno je da postoje i pogubniji ljudi od samog predsednika, dušebrižnici koji ne mogu da sakriju svoju organsku netrpeljivost koja bukti sve do raspirujuće mržnje prema našem narodu.
Moguće da suštinski i ne postoje, ko zna koliki vaučer je dobio Srđan Preković i od koga. Procenite sami.
Vučić: Država daje vaučere od po 15.000 dinara za letovanje u Srbiji

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.