Kraft: Nećemo trejdovati Gronka

Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraft: Nećemo trejdovati Gronka

Vlasnik Nju Ingland Pejtriotsa Robert Kraft rekao je da postoji "nula šansi" da će trejdovati Roba Gronkovskog i da ne veruje da će tajt end u penziju.

 Popularni "Gronk" je porazu u Superbolu od Filadelfije nagovestio da bi mogao da ode u penziju zbog konstantnih problema sa zdravljem.

"Za mene to nije pitanje. Iskreno, on meni nije ništa rekao povodom toga, rekao bi mi da je zaista to mislio. Sve što znam o tome, pročitao sam u novinama. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nikada ne znate šta da se desi. Možda neko, ne daj bude, bude u saobraćajnoj nesreći".

Kraft je ubeđen da ćemo Gronkovskog gledati i sledeće sezone u dresu Patriota.

"On trenutno radi na tome da potpuno ozdravi i da ojača svoje telo. Što se tiče trejda, postoji nula šansi da se desi tako nešto. Imam odličan odnos sa njim, mislim da nisam u životu upoznao otvorenijeg momka", zaključio je Kraft.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.