Kompanija Henkel donirala proizvode Crvenom krstu 

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Henkel donirala proizvode Crvenom krstu 

Kompanija Henkel Srbija podržala je akciju pomoći koju su organizovali Privredna komora Srbije i Grad Beograd za 176.000 Beograđana starijih od 65 godina čije su penzije manje od 30.000 dinara.

Tom prilikom, kompanija je donirala Crvenom krstu više od 185 tona svojih proizvoda, te tako pružila pomoć najstarijim sugrađanima koji su u svojim domovima tokom trajanja karantina.

„Kao odgovorni član zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj poslujemo izdvojili smo sredstva za donaciju i dali svoj doprinos kako bi se pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija u ovim teškim trenucima. Novonastala situacija uzrokovana virusom COVID-19 je veliki izazov za sve kompanije, pa tako i za nas. Nastojaćemo da, kao i do sada, brinemo kako o našim zaposlenima, tako i o svim sugrađanima kojima je pomoć neophodna“, istakli su u kompaniji  Henkel Srbija.

Akciju pomoći podržale su i brojne druge kompanije, te su tako najstariji sugrađani dobili najpotrebnije namirnice.

Henkel posluje širom sveta sa uravnoteženim i raznovrsnim portfoliom. Kompanija zauzima vodeće pozicije sa svoja tri poslovna sektora u oblastima industrijskog tržišta, kao i proizvoda široke potrošnje, zahvaljujući jakim brendovima, inovacijama i tehnologijama. Henkelov sektor Adhezivi Technologije je svetski lider na tržištu lepkova – u svim industrijskim segmentima u svetu. Sa sektorima Deterdženti i kućna hemija i Beauty Care, Henkel zauzima vodeće pozicije na mnogim tržištima i kategorijama širom sveta. Osnovan 1876. godine, Henkel iza sebe ima više od 140 godina uspešnog poslovanja. U 2019. godini, kompanija Henkel ostvarila je prodaju veću od 20 milijardi evra i operativni profit veći od 3,2 milijarde evra. Henkel zapošljava više od 52.000 ljudi širom sveta – predan i veoma raznovrstan tim, ujedinjen snažnom korporativnom kulturom, zajedničkim ciljem da ostvari održivi standard, kao i zajedničkim vrednostima. Kao priznati lider u održivosti, Henkel se nalazi na najvišim pozicijama mnogih međunarodnih indeksa i lista. Henkelove prioritetne akcije izlistane su u nemačkom indeksu DAX. Za više informacija, posetite www.henkel.com

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.