Kikinda: Testirajte svoju inteligenciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2015, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kikinda: Testirajte svoju inteligenciju

U svečanoj sali Skupštine opštine Kikinda danas u 11 časova organizacija Mensa Srbija održaće testiranje za sve zainteresovane koji imaju 17 godina i više, prenosi portal kikinda.civilon.com.

Oni koji ostvare rezultat IQ 148 i više biće pozvani da se učlane u Mensu Srbije. Cena testiranja je 700,00 dinara za đake, studente, penzionere i nezaposlene, dok je za ostale cena 1000,00 dinara.

Testiranje je besplatno za dobrovoljne davaoce krvi, ukoliko su dali krv u protekla tri meseca. Sa sobom je potrebno poneti ličnu kartu, indeks, đačku knjižicu, odsečak od penzije ili potvrdu o nezaposlenosti.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.