KEBA IDE U PENZIJU: Pevač učinio sve da njegova primanja ne budu CRKAVICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 16:29

KEBA IDE U PENZIJU: Pevač učinio sve da njegova primanja "ne budu CRKAVICA"!

Odgovorno se spremao za stare dane!

Dragan Kojić Keba u oktobru će napuniti 62 godine, ali je već požurio da postane penzioner.

Folker se pohvalio prijateljima da je pre oko 15 dana predao papire kako bi ostvario pravo na penziju. Pošto još nema godine za starosnu penziju, pevač je ispunio drugi uslov, a to su neophodne godine staža.

On je počeo još kao mlad već da uplaćuje mesečno osiguranje, te kad je izračunao da li ispunjava uslov, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah je otišao u Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Izvor blizak Kebi potvrdio je da on jedva čeka da završi papirologiju i dobije prvu uplatu, iako će tek morati da sačeka rešenje.

Kojić je od same mladosti mislio na budućnost, pa nije uplaćivao minimalan iznos svih proteklih godina, ističe sagovornik, nego je odvajao solidnu sumu kako ne bi primao crkavicu.

Podsetimo, folker ima ogromnu kuću na Bežanijskoj kosi gde živi sa suprugom, u kojoj sve "pršti" od luksuza, te je definitvno da Keba neće živeti od penzije. Ipak, počastiće prijatelje kada uđe u njihov "klub penzionera".
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.