KAMENOVANA KUĆA JEDINE SRPKINJE U PEĆI: Teror nad Srbima na Kosmetu ne prestaje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021, 21:16

KAMENOVANA KUĆA JEDINE SRPKINJE U PEĆI: Teror nad Srbima na Kosmetu ne prestaje (FOTO)

Kuća jedine Srpkinje koja živi u centru Peći, učiteljice u penziji, kamenovana je juče u popodnevnim satima, saznaje Radio Goraždevac.

Na kući je pričinjena materijalna šteta a slučaj je prijavljen Kosovskoj policiji.

Iz regionalne direkcije policije za Radio Goraždevac je potvrđeno da se incident dogodio i da je okarakterisan kao napad i oštećenje imovine.

- Dana 12.10.2021. godine, u policijskoj stanici u Peći, pojavila se podnositeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žalbe Rumena Ljubić, iz Peći, koja je prijavila da su nepoznate osobe kamenovale njenu kuću i da sa iste oštetile neke prozore na kući, koja se nalazi na adresi Rr. "Esat Berlajolli" u Peći - navodi se u informaciji Regionalne direkcije policije koja je dostavljena ovom mediju.

A post shared by Грачаница - КиМ (@gracanicakim)

- Istražitelji Policijske stanice u Peći, odmah su izašli na lice mesta, izvršen je uviđaj, dok podnosilac žalbe (Rumena Ljubić) nije dala izjavu, već je odložila za sledeći dan. O slučaju je obavešten državni tužilac, koji ga je okarakterisao kao uništavanje ili oštećenje imovine - precizira se u saopštenju.

Policija je navela da intenzivno radi na privođenju osumnjičenih u vezi sa slučajem.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.