Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2012, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspirativna Danica Vlahović

VRBAS -

Čitav vek prošao je od početka borbe za žensku emancipaciju i Klare Cetkin i ali i danas ima žena koje svojim radom i životom inspirišu. Jedna od takvih je i 65-godišnja Danica Vlahović iz Vrbasa.

Iako je u penziji, Danica i dalje radi kao medicinski laborant u jednoj privatnoj firmi.

Ostatak vremena provodi sa porodicom. Ima troje dece i dve unuke. I to je dovoljno da joj se divimo. Ali tek ako sa Danicom, u večernjim časovima, prošetate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do Centra za fizičku kulturu shvatićete zašto je smatraju super-ženom, i zašto su njene učenice kojima već četiri decenije drži časove aerobika zadivljene njenom energijom.

Pet puta nedeljno besplatno drži aerobik, a na njenim časovima bude i po 200 žena svih generacija. Neke od njih su i tri puta mlađe.


Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.