Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2020, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMALA JE 3 BRAKA, SADA ŽIVI OD MIZERNE PENZIJE I ČUVA BOLESNOG UNUKA: Ovako danas živi naša nekad NAJLEPŠA pevačica

Pevačica Maja Odžaklijevska pre gotovo dve decenije odlučila je da prestane da peva, te se sada samo povremeno pojavljuje u određenim televizijskim emisijama, i u potpunosti se posvetila porodici – prvenstveno desetogodišnjem unuku Luki kome je pre sedam godina dijagnostifikovan autizam. Ona se ne libi da priča o malom Luki, a kako kaže, svo njeno The post IMALA JE 3 BRAKA, SADA ŽIVI OD MIZERNE PENZIJE I ČUVA BOLESNOG UNUKA: Ovako danas živi naša nekad NAJLEPŠA pevačica appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kija Kockar priznala šta je problem u saradnji sa Slobom!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2020

Pevačica Kija Kockar ima turbulentan odnos sa bivšim mužem Slobom Radanovićem otkada su se razveli pre dve godine. Kija priznaje da ona i Sloba još uvek nisu izgladili odnose u potpunosti, te zbog toga ne mogu da snime duet. –Poslali su mi jednu pjesmu, ali mi se nije dopao tekst. O tome pričamo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.