IDE U PENZIJU: To nije bila laka odluka, ali doneo sam je u dogovoru sa porodicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 12:31

IDE U PENZIJU: To nije bila laka odluka, ali doneo sam je u dogovoru sa porodicom

Zahvalio se klubovima za koje je igrao.

Fudbaler Trabzona i nekadašnji slovački reprezentativac Marek Hamšik saopštio je danas da će na kraju sezone završiti igračku karijeru, prenosi Korijere delo Sport.

- To nije bila laka odluka, ali doneo sam je u dogovoru sa porodicom. Trabzon će biti moj poslednji klub u karijeri. Ja ću poslednji meč odigrati u subotu. Želim da se zahvalim svim klubovima za koje sam igrao što su mi pružili ovu priliku. Hvala vam, ispunio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam svoj san - rekao je Hamšik za konferenciji za medije u Trabzonu. 

Hamšik (35) je u karijeri igrao za Slovan iz Bratislave, Brešu, Napoli, Dalijan, Geteborg i Trabzon. On je najveću slavu stekao u Napoliju za koji je igrao od 2007. do 2019. godine. Slovački fudbaler je za klub iz Napulja postigao 121. gola na 520 utakmica, a sa Napolijem je osvojio dva Kupa i jedan Superkup Italije. 

Hamšik je prošle godine završio reprezentativnu karijeru posle 15 godina igranja u selekciji Slovačke, čiji je bio kapiten i najbolji strelac. 

Odigrao je 136 utakmica za reprezentaciju i postigao 26 golova, a najveći uspeh je ostvario 2010. godine, kada je sa selekcijom Slovačke stigao do osmine finala Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. 

 Trabzon će u subotu na svom terenu u pretposlednjem kolu turskog šampionata igrati sa Alanjom.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj, nema više: Najbolji slovački igrač svih vremena ide u penziju!

Izvor: 24sedam.rs, 01.Jun.2023

To je danas objavio napadač Trabzona, napominjući da je odluka bila doneta u dogovoru sa porodicom

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.