Hajncea povrede šalju u penziju

Izvor: B92, 21.Mar.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajncea povrede šalju u penziju

Bivši reprezentativac Argentine Gabrijel Hajnce saopštio je da je zbog problema sa povredama prinuđen da na kraju sezone završi profesionalnu karijeru.

"Svemu dodje kraj u životu. Njuels će uvek ostati u mom srcu. Hoću da vam kažem da od leta neću nastaviti profesionalni da igram fudbal. Jednostavno, ne mogu da se boirm protiv svog tela, to je unapred izgubljena bitka. Da mogu, do kraja života bih igrao za NJuels, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne smem da budem sebičan. Pružaću maksimum do kraja sezone", navodi se na sajtu Njuelsa.

Hajnce ima 35 godina, a ove sezone je u dresu argentinskih Njuels Old Bojsa odigrao 15 mečeva i dao jedan gol.

Tokom bogate igračke karijere, Hajnce je osvajao titule državnog prvaka sa Njuelsom, Mančester Junajtedom, Realom iz Madrida i Olimpikom iz Marseja.

Takođe, u dresu Argentine, za koju je odigrao 72 meča i dao tri gola, 2004. godine osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Atini.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hajnce: Do kraja života bih igrao za Njuels

Izvor: Mondo, 21.Mar.2014

Bivši reprezentativac Argentine Gabrijel Hajnce, koji nastupa za Njuels old bojse, zbog problema sa povredama..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.